Google Pixelbook läcker, verkar som en avancerad Chromebook; Stylus ingår

Google har ett större evenemang planerat till 4 oktober, där de kommer att avslöja de nya Pixel 2-telefonerna. Det verkar som om de också kommer att ta med en ny Pixelbook-bärbar dator, som just har läckt ut via bilderna nedan. Vi har också detaljer om produkten efter pausen.

Denna Chromebook kallas Pixelbook och det kommer att finnas i 128 GB, 256 GB och 512 GB lagringssmak. Priserna är $ 1199, $ 1399 respektive $ 1749. Huvuddelen av enheternas detaljer är inte kända ännu, men vi har hört att den kommer att vikas in i en surfplatta.

Google kommer också att erbjuda en Pixelbook Pen, en penna på $ 99 med massor av trycknivåer. Lutningsstöd finns också här. Google har redan lanserat två bärbara Chromebook-bärbara datorer från Pixel 2013 och 2015, men inga 2016. De kommer att vara dyra modeller som kommer att konkurrera med Surface Pro och iPad Pro.

Pennan verkar ganska Apple Pencil-inspirerad, är lite mer massiv än vanligt och den har sin egen knapp. Sättet som skärmen hakar fast på tangentbordet är ganska bisarrt i format, men inte atypiskt för Google. Jag undrar vem OEM är, men min insats är Huawei. Processorn kan mycket väl vara en Qualcomm från Intel-enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button