Google Pixel (XL) visar all HTC-kvalitet i uthållighetstester (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel (XL) visar all HTC-kvalitet i uthållighetstester (video)

Det är dags för uthållighetstester även för Google Pixel XL, den första Google-smarttelefonen, som i det här fallet visar vad företaget som byggt den är gjord av, dvs. HTC.

Låt oss börja med skrapprov på det främre glaset, vilket väsen Gorilla Glass 4 förbehåller sig inga överraskningar. Nätverket av öronkapsel den är istället belagd vävnadvilket är ganska ovanligt: ​​om du någonsin vill rengöra den, se till att du inte gör det med något för vasst.

Det bakre glaset skyddar kamera och blixtmen är mer benägna att repor av den främre, även om vi inte vet vilken typ av glas det är exakt. I vilket fall som helst, kanske ett skydd inte är en dålig idé. I gengäld aluminium på resten av bakstycket (och alla knappar) motstår den repor mycket bra, inklusive de på tangenterna. Sista anteckningen om elementen på baksidan: den fingeravtrycksläsare den är inte belagd med glas, och om den är stressad repas den lätt, men trots detta fortsätter den att fungera med sin fulla kapacitet.

De bränntest är inte helt godkänt, även om det kanske är det mest triviala av alla dessa test, medan böjtest har godkänts med råge, vigde Google Pixel XL som en av de bäst byggda smartphones 2016; självklart om du litar på youtubern Jerrys ord. Det är definitivt den dyraste.

Relaterade artiklar

Back to top button