Google Pixel XL laddas snabbare än sin lillebror Pixel

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel XL laddas snabbare än sin lillebror Pixel

I motsats till vad Google också rapporterat på sin egen sajt, laddas inte de två Google Pixels upp i samma hastighet, med XL-modellen som råder över den mindre.

Den senare drar fördel av alla 18W som tillhandahålls av sin laddare, medan Google Pixel, även om den har samma laddare, stannar vid 15W. Denna skillnad översätts till cirka 20 % snabbare laddning på Pixel XL än på Google Pixel, och även med tanke på att batteriet i den förra är cirka 20 % större än den senare, betyder det att de två smartphones laddar från 0 till 100 vid samtidigt, åtminstone idealiskt.

Faktum är att smartphones inte alltid absorberar maximal effekt, beroende på faktorer som uppnådd laddningsnivå, på- eller avstängning av displayen och även miljöförhållandena. I praktiken, kort sagt, Google Pixel bör ändå laddas på kortare tidtrots hans “handikapp”.

Huruvida vi då kan betrakta detta som ett fall av vilseledande reklam vi låter dig bestämma: Google sa att det bara var ett förbiseende och att värdet på webbplatsen var korrekt, men att tro i god tro är en annan sak, även om det, för att vara ärlig, inte är så att det är en av dessa detaljer så uppenbart att övertyga eller inte en användare att köpa en modell på bekostnad av den andra.

Relaterade artiklar

Back to top button