Google Pixel XL: En AMA på Reddit bekräftar omstartsnyckeln och den fantastiska EIS i videorna

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel XL: En AMA på Reddit bekräftar omstartsnyckeln och den fantastiska EIS i videorna

Tyvärr videon för några dagar sedan gjord av a Pixel från Google visat sig vara en falskmen det finns fortfarande användare runt om i världen som nu för tiden har turen att testa Google Pixel eller Google Pixel XL i första hand.

Bland många, användaren TCATS5986 från Reddit har beslutat att göra en ÄLSKAR (Fråga mig vad som helst) direkt på Reddit genom att svara på frågorna från de många närvarande användarna. Sedan kommer bekräftelsen på närvaron av omstartsknappen bland alternativen som kan visas efter ett långt tryck på på/av-knappen (alleluja) och ytterligare bekräftelse av godheten med elektronisk stabilisering vilket gör att du kan skapa mer stabila videor.

Tyvärr är tråden redan postad off-line (du kan fortfarande ge den en smygtitt tack vare den cachade kopian), och allt video- laddat upp av användaren på Youtube att bevisa godheten av EIS var tog bort.

Vi pratade också om kvaliteten på fotografierna, bättre än den för den tidigare Nexus, den maximala ljusstyrkan, högre än den för Nexus 6P (men inte lika hög som den för Galaxy S7) och mycket mer.

Relaterade artiklar

Back to top button