Google Pixel och Pixel XL presenterade av butiker och operatörer: bilder, specifikationer och microSD (men inte alltför!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel och Pixel XL presenterade av butiker och operatörer: bilder, specifikationer och microSD (men inte alltför!)

Google Pixel och Pixel XL kommer att presenteras imorgon från klockan 18 och framåt, men i natt var det flera läckor, som nu har satt prickarna på höfterna på den lilla information som saknas på de två smartphones. Källorna är operatörerna Bell och Telus, och den välkända brittiska butiken Carphone Warehouse (alla redan borttagna, förstås), och vi är ganska säkra på vad de rapporterat, även om vi fortfarande har vissa tvivel om en specifik specifikation. Men låt oss gå i ordning.

Förutom flera renderingar, som du kan hitta i galleriet i slutet av artikeln, och som nu inte längre lämnar några tvivel om designen av de två smartphones, har vi bekräftelser på mjukvarusidan. Faktum är att vi har förinstallerat Google Allo och Google Duo, men framför allt obegränsad säkerhetskopiering av foton och videor, i originalupplösning, på Google Foto. Det är inte klart om detta är en tidsinställd befordran (t.ex. för två år) eller inte, men eftersom det finns en annan funktion, som kallas Smart förvaringsom frigör utrymme genom att flytta gamla foton och videor till molnet, tror vi att det kan vara ett “livstidserbjudande”.

Fortfarande inom det fotografiska området talar Google om Smartburst, för snabba bilder och “perfekta” bilder i svaga ljusförhållanden, men vi måste såklart kolla allt i praktiken. Slutligen läggs även vikt vid snabbladdning och skal Live Casesom kommer att kunna anpassas av användaren (men vi förväntar oss dem inte av oss)

På specifikationsfronten bekräftade SoC Snapdragon 821, kombinerat med 4 GB RAM och 32/128 GB internminne för båda. Carphone Warehouse nämner också närvaron av en sådan microSD, men vi är inte alls övertygade om detta faktum, vilket vi tror bara är ett misstag av återförsäljaren. Båda pixlarna kommer också att ha AMOLED-skärm skyddad av Gorilla Glass 4, med en upplösning på 1080p på 5 tum på Google Pixel och QHD på 5,5 tum på Pixel XL. Kamerorna är på 8 och 12 megapixlar, respektive fram och bak, och den senare är utrustad med optisk stabilisator. Batterierna kommer att vara 2 770 mAh respektive 3 450 mAh och båda smartphones kommer att baseras på Android 7.1.

Låt oss inte glömma bakre fingeravtrycksläsare och det faktum att SIM-kortplatsen är typ dvärg-två detaljer praktiskt taget rabatterade i toppen av sortimentet idag.

Det var allt för nu, men glöm inte att ställa in i morgon kväll på våra kanaler, för Google-eventet kommer att föra med sig många andra nyheter utöver de två Google Pixels, som dock ännu inte sägs ha några andra pilar i deras båge (men inte lura dig själv om priset).

Relaterade artiklar

Back to top button