Google Pixel och Pixel XL: praktiskt taget vissa kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel och Pixel XL: praktiskt taget vissa kameror

Vi har sedan en tid tillbaka vetat vad som, förutom sensationella överraskningar, borde vara Tekniska specifikationer av Google Pixel och Pixel XL, tidigare känd som Nexus Sailfish och Marlin, respektive. För att upprepa hur fotografiska sektorn av det första, sant Google-telefonär nu den välkände informanten LlabTooFeR, som rapporterar exakt vad vi redan påpekat i en tidigare indiskretion i ämnet.

Båda smartphones kommer då att ha en 12 megapixel bakre kameramed Sony-sensor IMX378Och 8 megapixel främre kameramed Sony-sensor IMX179. Den sistnämnda är densamma som vi redan hittade på Nexus 6P förra året, men även på den nyare OnePlus 3, medan huvudsensorn är mer oklar, men med tanke på att HTC 10 använder Sony IMX377, är det att anta att IMX378 är bara en liten vidareutveckling av den senare.

Uppenbarligen representerar hårdvaran bara en liten del av den fotografiska upplevelsen av en smartphone, som sedan kommer att förbättras (eller inte) av mjukvaran som finns (och det är inte så att Google har gjort mirakel i detta avseende hittills), men vi kommer säkert att prata om detta i recensionslokalen.

Relaterade artiklar

Back to top button