Google Pixel och Pixel XL är “riktigt blå” och varumärket är certifierat i Europa (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel och Pixel XL är “riktigt blå” och varumärket är certifierat i Europa (foto)

Google Pixel och Pixel XL närmar sig med stormsteg, och vid det här laget verkar vi redan veta allt som finns att veta om dem. Vad saknades fortfarande? En fin återgivning av den “riktigt blå” färgen och ytterligare en bekräftelse för Europa.

De första kommer tack vare det vanliga @evleakssom lade upp en snygg högupplöst bild med Pixel (andra raden) och Pixel XL (första raden) i färger mycket silver Och riktigt blå. Om det inte räcker har den amerikanska operatören Verizon bekräftat de tre tillgängliga färgerna (den sista är ganska svart) och de två minnesskärningarna (32 och 128 GB), på en sida som senare drogs tillbaka från sin webbplats, där det också nämns Google Magicvilket vi tror bara är ett förvirrande sätt att säga att dessa kommer att vara “rent Google” smartphones.

På tal istället för något geografiskt närmare, varumärket G Pixel Phone från Google hittades i Europa, och du kan hitta den på bilden nedan, tillsammans med “case by google for Pixel och Pixel XL”, ett tecken på att de skal som Google gjort för de två smartphones också kommer att finnas tillgängliga i vår kontinent.

För alla de saknade detaljerna (mycket få nu) är mötet kl 18 i eftermiddag.

Relaterade artiklar

Back to top button