Google Pixel har en livslängd

Google tillkännagav den första generationen Google Pixel för fyra år sedan. En mycket kontroversiell enhet för sin design och prestanda, men med en kamera som har markerat en före och efter i mobiltelefonscenen. Denna terminal når slutet av sin livslängd, varför?

Android-mobiluppdateringar är inte som Apples. Många tillverkare är ovilliga att uppdatera sina senaste enheter, oavsett sortiment. Google, å andra sidan, erbjuder en mycket bra uppdateringspolicy, och det är en av de mest positiva punkterna i Pixel-terminalerna. År efter lanseringen kommer de att fortsätta att ta emot den senaste versionen av programvaran. Ett tydligt exempel är den första generationen av Google Pixel. Det har funnits på marknaden i fyra år, tre generationer framåt och det uppdateras fortfarande. Ja verkligen, i december kommer den att få sin senaste uppdatering.

Under nästa år slutar Google Pixel och Pixel XL ta emot programuppdateringar, så de kommer inte att stödjas av uppdateringar med nya versioner av Android och säkerhetsuppdateringar. Detta avslutar dess livslängd. Även om det kan fortsätta att användas som normalt, kommer inkompatibiliteter med vissa applikationer och tjänster att börja under de kommande månaderna som kräver en kraftfullare version av Android eller en annan RAM-konfiguration. Självklart, och tack vare Android 10, en uppdatering som dessa terminaler har fått de föregående månaderna, du kan fortsätta att njuta av din Google Pixel.

Relaterade artiklar

Back to top button