Google Pixel blir allt dyrare: nu pratas det om 649 $ för basmodellen (och 80 $ för Daydream-tittaren)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel blir allt dyrare: nu pratas det om 649 $ för basmodellen (och 80 $ för Daydream-tittaren)

Kommer du ihåg när vi sa till dig att inte förvänta dig billiga Google Pixels? Här hade vi fel: de kommer att bli ännu dyrare än väntat, eller så rapporterar det Android Police.

Siffran 649 $, som vi tidigare förknippade med Google Pixel XL, bör istället referera till Google Pixel, uppenbarligen i 32 GB-versionen. Detta flyttar startpriset för Pixel XL över 700 $, och vi vågar inte ens konvertera till euro. Det finns dock ett “men”.

Android Police i själva verket rapporterar det olika finansieringsalternativ för de två smartphones, som kommer att erbjudas direkt av Google Store. Vi förväntar oss inte heller liknande incitament från oss, men det är möjligt att priset inte stiger för mycket när finansiering inte tillhandahålls (ja, vi lurar oss själva på ett barbariskt sätt – red.).

Att tala istället för Tillbehördet borde finnas olika fall, många fler än man sett tidigare på Nexus, och framför allt borde det också finnas den första Daydream-tittaren, som kostar cirka 80 $.

Han kommer åtminstone inte att vara oöverkomlig!

Äntligen kommer till färger, det finns tre i strid: en mycket ljusblå, en aluminium/silver och den klassiska svarta. Synd att guldfärgen saknas, annars hade vi avslutat med det mest klassiska av skämten om att betala smartphones efter vikt i guld, precis. Det kommer att vara för nästa iPhone.

Relaterade artiklar

Back to top button