Google Pixel 7a kommer att vara det bästa bästa köpet i serien

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 7a kommer att vara det bästa bästa köpet i serien

Googles nästa smartphone, Pixel 7a, Redan formas till en betydande uppgradering jämfört med de andra modellerna i A-serien. Egentligen borde enheten ha bättre kameror, stöd för trådlös laddning och mycket mer. Specifikt, enligt vissa rykten, den nya modellen förväntas lanseras 2023 och bland styrkorna kan den ha en keramisk kropp som skulle ge den ett absolut premiumutseende. När det gäller processorn bör den vara utrustad med Tensor G2-chip, samma som Pixel 7-serien.

En annan anmärkningsvärd förändring som verkar vara på väg för Pixel 7a är introduktionen av trådlös laddning. Som Android-forskaren först noterade Kuba Wojciechowskikommer Pixel 7a att innehålla chip “P9222” för trådlös laddning (som kanske bara kommer att kunna ladda 5W). Smartphones “höjdpunkt” bör dock vara den fotografiska modulen. I detta avseende är det troligt att den primära sensorn kommer att vara 50 MP Samsung GN1samma som redan sett på Pixel 6.

De andra två sensorerna, å andra sidan, kommer att vara en Sony IMX787 64MP för telefoto och a Sony IMX72 13MP för ultrawide (samma sensor bör även användas som en främre kamera).

Om alla dessa nyheter bekräftades skulle det verkligen vara en viktig revolution jämfört med de tidigare modellerna i A-serien. en helt keramisk kropp hade aldrig setts på en Pixel av denna linje, liksom teleobjektivet, som hittills alltid har varit exklusivt för “Pro”-modellerna. För officiella bekräftelser kommer det dock att bli nödvändigt att vänta på meddelanden från Google, men förväntningarna från eventuella köpare är redan höga.

Relaterade artiklar

Back to top button