Google Pixel 6XL-kameran kommer att förlita sig på teleobjektiv igen –

Minns att den senaste modellen av märket, som har telezoom Sensorn var Pixel 4, där mobilkameran hade en 12,2 MP-sensor med OIS och f/1,7-bländare, samt en telesensor med sensor. 16 megapixlar och 1,8x optisk zoom. Nu verkar det som Google Pixel 6 XL vill komma tillbaka på denna väg och installera en sekundär sensor som Pixel 4, men med det mycket bredare utbudet av Xoom.

5x zoom för nya Google Pixel

Efter en läcka förra veckan har vi idag hört nya rykten om kamerorna till märkets nya telefoner, som, om inget försenar, bör presenteras tidigt i höst. XDA-utvecklare har analyserat Googles kameraapp i den senaste versionen, Google Camera 8.3.252, för att upptäcka ett nytt 5x zoomalternativ som kommer att finnas i tittaren.

Det faktum att mobilkameran stöder detta zoomomfång, 3 gånger det hos Pixel 4, tyder naturligtvis på att teleobjektivet av periskoptyp kommer att ingå i Pixel 6-kameror modulen är förmodligen den bästa XL-modellen. Efter år av försök att gå sin egen väg skulle den här lösningen platta till borden och likställa telefonens optiska zoomfunktioner med andra fantastiska toppar i sortimentet som Galaxy S21 eller Huawei P40.

Google Pixel 6

Man bör komma ihåg att John Prosera tryckte på alla specifikationer för framtida Google-telefoner förra veckan, och nämnde dubbla bakre kameror i form av ett 50 MP vidvinkelobjektiv och ett 12 MP ultravidvinkelobjektiv. grundmodell. , och tre kameror på Pixel 6 XL / Pro … Här kommer vi att ha ett 50MP vidvinkelobjektiv kombinerat med 48 MP teleobjektiv och ett 12 MP ultravidvinkelobjektiv.

Till detta bör läggas något i vilket Google det finns specialister, mjukvara. Även om deras tidigare mobiltelefoner inte hade teleobjektiv, Google kameror Algoritmen kunde simulera en liknande kvalitativ effekt, om vi nu lägger till hårdvara är det möjligt att Pixlar kommer att regera som smartphones med årets bästa kamera.

Relaterade artiklar

Back to top button