Google Pixel 3 XL fotograferad från alla sidor: glasbaksida, Snapdragon 845 och 4/128 GB inuti

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 3 XL fotograferad från alla sidor: glasbaksida, Snapdragon 845 och 4/128 GB inuti

Efter de två bilderna vi tog med dig i går kväll har vi idag en komplett uppsättning bilder som visar en Pixel 3 XL-prototyp från alla vinklar. Dessutom finns det också några intressanta bekräftelser.

Först och främst är baksidan av smarttelefonen helt av glas, inte bara den övre delen som rymmer den enda kameran. I detta avseende verkar det som att Google också har gjort prototyper med dubbelkameraäven om de (tyvärr?) redan borde ha kasserats.

Dagens bilder framhäver inte så bra hack Och haka, eftersom den främre bilden är den suddigaste av alla, men skåran överst på skärmen och den breda kanten nedanför syns tydligt på gårdagens bilder. Det behövdes visserligen utrymme för fronthögtalaren, men vi kan inte låta bli att tycka att det kunde ha gjorts bättre än så. I detta avseende, för er som är intresserade av exakta måttföljande diagram gjord av @OnLeaks borde vara för dig.

För att återgå till bilderna i fråga, från dessa kan du tydligt se fingeravtrycksläsaren på baksidan, och typ-C-porten med SIM-kortplatsen bredvid längst ner. Självklart inget ljudjack, ifall någon hoppats på det. När det gäller de tekniska specifikationerna har gårdagens bilder redan rapporterats Snapdragon 845 kopplat till 4 GB RAM Och 128 GB internminne. Vi kan inte utesluta förekomsten av 6GB-varianter, men Google har aldrig tenderat att göra för många varianter på temat, så räkna inte med det för mycket.

Nedan lämnar vi dig ett första galleri med alla bilder har läckt hittillsså att du kan få hela bilden, och ett andra kort galleri med två solar framställa tillverkad av Telefondesigner baserat på bilderna i fråga. Du säger, “varför bygga om en bild om vi redan har bilderna?” För det första för att fotona i fråga inte är särskilt högupplösta, och sedan för att vi ändå pratar om en prototyp: den slutliga modellen skulle kunna vara lite mer förfinad än så, och det är precis vad renderingarna i fråga försöker föreställa sig.

Och så är de vackrare än bilderna, och en liten ‘ som skriver till dig hoppas att live intrycket är bättre än det hade från dessa första bilder, som ärligt talat inte var riktigt läskigt.

Relaterade artiklar

Back to top button