Google Pixel 3: vid lanseringen också en bas för trådlös laddning med mer än en växel?

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 3: vid lanseringen också en bas för trådlös laddning med mer än en växel?

Under de senaste veckorna har ett av dessa rykten om framtida Google Pixel 3s som kan välkomnas med enhällighet börjat cirkulera: den stora återkomsten av trådlös laddning, mystiskt frånvarande i de första generationerna av serien. Att döma av de nya referenserna som grävts fram i Google-appen ser det dock ut som Stora G vill inte begränsa dig själv bara hemma.

Faktum är att hänvisningar till Pixel Standett nästan omisskännligt namn för en Pixel-märkt trådlös laddningsbas som kan underhållas stående enheten under laddning. Hittills inget särskilt innovativt, om det inte vore för de andra indikationerna som erbjuds.

Det verkar faktiskt som att detta Pixel Stand kommer att bli det integrerad i Google Assistants ekosystem och kan av användaren hänvisas till som en tillbehör pålitlig. Detta skulle innebära möjligheten att att interagera muntligt även via enheten som laddas med skärmen avstängd, förbi säkerhetsrestriktioner. En mycket intressant idé, som skulle tillåta Pixel 3 att fortsätta att vara produktiv och användbar för användaren även under laddning.

Jag håller med

Nej tack

Din assistent kan använda din personliga information för att ge förslag, svara på frågor och vidta åtgärder åt dig när telefonen är låst och på Pixel Stand

Få personlig hjälp när telefonen är på Pixel Stand

Relaterade artiklar

Back to top button