Google Pixel 3 ger en antydan om liv i AOSP-koden, men fråga oss inte varför

Det är fortfarande flera månader kvar till lanseringen av Google Pixel 3, och vi har fortfarande inga pålitliga rykten om det, men det råder ingen tvekan om att de två smartphones är under utveckling; ja, åtminstone en av dem är det!

I beskrivningen av en commit i AOSP namnet Pixel 3 nämns uttryckligen, eftersom ändringen som avses är specifik för denna smartphone. Detta är en funktion relaterad till skanning av mobilnät, som dock inte är förtydligad i detalj, så vi kan inte ens avslöja för dig vilket futuristiskt alternativ vi pratar om (men troligen kommer det inte att vara något speciellt). Google har förresten inte släppt hela källkoden för Android P Developer Preview, och det hjälper inte.

Men ett sådant uttryckligt omnämnande av Pixel 3, även om det mycket väl oavsiktligt kan ha undgått kommentarens författare. Låt oss bara hoppas att andra “förbiseenden” av den här typen kommer att inträffa i framtiden, och kanske tätare med information. Ryktessäsongen på Pixel 3 har kort sagt bara börjat.

Relaterade artiklar

Back to top button