Google Pixel 3 går allt mer i höjden: ny ledtråd i betaversionen av Android P

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 3 går allt mer i höjden: ny ledtråd i betaversionen av Android P

Android P beta visar högst 4 aviseringsikoner i statusfältet. Om det finns 5 aviseringar visas en prick bredvid den fjärde ikonen. Med 6 aviseringar, två prickar; med 7 eller fler aviseringar tre punkter. Och detta gäller alltid, oavsett om du har aktiverat det falska hacket eller inte, oavsett smartphone (vi har verifierat det på Pixel XL).

Vad betyder det? Det är Google experimenterar starkt vad är gränssnittet för en smartphone som har en skåra på skärmen, förmodligen med tanke på din Pixel 3. Trots allt innehöll även de tidigare Android-utvecklarförhandsvisningarna element som vi sedan fann lika i följande Pixel-smarttelefoner, och det här kan vara en av dem.

Kort sagt, ledtrådarna staplas upp till den grad att det blir allt svårare att ignorera dem, även om vi inte skulle vilja ha en Pixel 3 med hack. I vilket fall som helst har vi fortfarande inga konkreta bevis för att stödja vad som förblir en hypotes, och det sägs inte ens att båda Pixel 3:erna nödvändigtvis har skåran, vilket kan vara exklusivt för XL-versionen.

Låt oss uttrycka det så här: om du börjar vänja dig vid idén just nu kommer du att bli mindre besviken vid lanseringen, vare sig hacket är där eller inte. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button