Google Pixel 2s har en osynlig menyknapp gömd på navigeringsfältet (uppdaterat: det är ett fel!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2s har en osynlig menyknapp gömd på navigeringsfältet (uppdaterat: det är ett fel!)

De visar inga tecken på att ta slut överraskningar om nya Google Pixel 2. Efter de senaste dagarnas nyheter har teamet av Android Police upptäckte ytterligare en nyhet i programvaran för XL-varianten, som kunde dölja en osynlig nyckel på navigeringsfältet.

Som du kan se i videon i slutet av artikeln, genom att gå till inställningarna och trycka längst till höger på navigeringsfält – zon där det inte finns någon symbol eller ikon – det är möjligt att aktivera meny uppe till höger, öppnar den relativa urvalsrutan.

Beteendet hos den dolda virtuella knappen liknar det hos den gamla – faktiskt väldigt gamla, om vi pratar om Android-aktien – menyknappen, integrerad på många enheter som både en fysisk och en virtuell knapp fram till för några år sedan. Tydligen är funktionen aktiva endast för inställningar och misslyckas med att interagera med andra appar, även om dess närvaro demonstreras av vibrationen.

Så, vad är anledningen till denna nyhet? Google är verkligen på väg att introducera en ny menyknapp på navigeringsfältet, eller så kanske det här alternativet infogades och sedan lämnades där under det utveckling? Just nu har vi ingen ännu svar definitivt, men vi kommer att veta mer när nya Android 8.1 Oreo kommer, vilket verkligen borde ge många nyheter.

Uppdatering 20/10/2017 kl 09:40

Google har bekräftat för Cnet att den här menyknappen är en insekt och inte en önskad funktion. Det var trots allt lätt att förstå, med tanke på hur det såg ut, och med tanke på att Google tog bort menyknappen från Androids “fixade” knappar för flera år sedan. Därför kommer det att behandlas som sådant, och en fix kommer i en framtida uppdatering, det vill säga kommer att tas bort.

Relaterade artiklar

Back to top button