Google Pixel 2 XL vs Samsung Galaxy Note 8 i ett hastighetstest med olika appar och spel (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL vs Samsung Galaxy Note 8 i ett hastighetstest med olika appar och spel (video)

Om de som “uppfann” head-to-head mellan smartphones i öppningen av appen hade patenterat dem, vid det här laget skulle någon vara miljonär. Detta är att säga att videon som vi föreslår nedan, som ställer Pixel 2 XL och Galaxy Note 8 mot varandra, bara är en av många i detta avseende, som dock har det speciella med att göras leva. Även om vi inte är författarna är vi därför helt säkra på att det inte har skett någon förändring på grund av frånvaron av redigering.

Faktum kvarstår att vi kanske gör vårt också Appöppningsutmaning i framtiden, kanske även med andra modeller. Just nu verkar det som att Pixel 2 XL redan börjar bra, även om gapet med Galaxy Note 8 inte alltid är så tydligt. Framför allt i vissa spel verkar det dock verkligen finnas en extra växel, i laddningsfasen, i Googlephone. Det är säkert att dess skärm bredvid den i Note 8 ser lite malplacerad ut, men vi har redan pratat om detta, och vi kommer att prata om det i framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button