Google Pixel 2 XL presterar bättre än Pixel 2 i uthållighetstest, men har samma brister (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL presterar bättre än Pixel 2 i uthållighetstest, men har samma brister (video)

Efter det föga övertygande testet av motstånd av Pixel 2, YouTube-kanalens bra Zack JerryRigAllt bestämde sig för att se hur dess överdimensionerade tvilling, även känd som Google Pixel 2 XL, presterar. Resultat? Bättremen inte för mycket.

Precis som sin yngre bror har XL-versionen heller inga problem med repor på främre eller på det bakre kameraglaset. Att ha samma metallgaller för att skydda de två högtalare även här ser de två Google-smarttelefonerna likadana ut, och det är goda nyheter.

Den dåliga gäller dock bakdelen. Precis som den andra googlephone har Pixel 2 XL en metallkropp täckt med en plastmaterial den där inte gör motstånd mycket bra vid repor eller kontakt med grova föremål, och sidoknapparna och fingeravtrycksläsaren är också täckta på samma sätt. Det betyder att det är bäst att undvika att lägga din smartphone och nycklar i samma ficka, annars riskerar du att hitta några oönskade märken på baksidan av din Pixel 2 XL.

Bränntestet utfört av Zack orsakar permanent skada till enhetens AMOLED-skärm, men som tur är böjtest ger inte de resultat som sågs på Pixel 2: smarttelefonens kropp böjer sig och bildskärmspanelen lyfts några millimeter, men inga sprickor eller andra uppenbara skador märktes, vilket borde göra det möjligt att behållaogenomtränglighet.

En liten tröst för en enhet som kostar mycket – särskilt i Italien – och som det kanske var berättigat att förvänta sig något mer av. Som Zack själv tipsar om är det bättre att ha en omslag för dagligt bruk av nya Pixel 2 XL. Och om du inte tror det, kanske ta en titt på video- som du hittar nedan kan övertyga dig mer än dessa ord.

Relaterade artiklar

Back to top button