Google Pixel 2 XL i förbeställning från imorgon på Google Store och med 3 Italia, skickad i mitten av november: alla detaljer

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL i förbeställning från imorgon på Google Store och med 3 Italia, skickad i mitten av november: alla detaljer

TILLGÄNGLIGT I DE 3 BUTIKERNA, EXKLUSIVT FÖR ITALIEN, DEN NYA GOOGLE PIXEL 2 XL

Rom, 25 oktober 2017 – Från 26 oktober och exklusivt för Italien kommer det att vara möjligt att förbeställa nya Google Pixel 2 XL på tre.it. Eller, lämna dina uppgifter, bli meddelade så snart de är tillgängliga i 3 butiker, dit de kommer att anlända från och med den 15 november. 3 kunder kommer att kunna få den innovativa smarttelefonen från Google med ALL-IN-erbjudandet på 3, från 25 Euro per månad.

Google Pixel 2 XL kan köpas på avbetalning för 20 € per månad genom att kombinera den med ALL-IN-alternativen med smartphone: ALL-IN Börja med 5 € per månad 500 minuter / sms och 5GIGA, ALL-IN Prime för 10 € per månad 1000 minuter / 1000 sms och 10 GIGA, ALL-IN Master för 15 € per månad, obegränsade minuter, 1000 sms och 30 GIGA. ALL-IN Master blir ännu mer fördelaktigt med Special Edition-kampanjen: genom att välja Googles smartphone får du en rabatt på 30 %, ALL-IN Master på 10 € per månad istället för 15 €.

Exklusivt med Google Pixel 2 XL erbjuder 3 det värdefulla GrandeCinema3 Gold Card, giltigt i ett år, vilket gör att du kan gå på bio varje vecka, även på helger. Dessutom, för webbanvändare som väljer Google Pixel 2 XL med ALL-IN, dedikerar 3 en onlinekampanj: 15 GIGA som ska användas senast 31 december 2017 med GIGA BOOM för 0 € istället för 10 €.

Pixel 2 XL designades med syftet att få ut ännu mer av din telefon, tack vare smartphonekameran som klassats som den bästa någonsin, batteriet som kan hålla hela dagen och den integrerade Google Assistant.

Den högpresterande och intelligenta 12,2 MP bakre kameran med HDR+-funktion gör att du kan ta bilder med perfekta detaljer i alla ljusförhållanden, och med “Google Photos” är lagringsutrymmet för foton och videor gratis och obegränsat. Med Pixel 2 kommer du också att ha möjlighet att förhandsgranska Google Lens exklusivt i Google Photos. Med Pixel 2 XL kan du söka efter information om intressanta platser, böcker, musik, filmer och konstverk genom att helt enkelt klicka på linsikonen i Google Foto.

Den integrerade Google Assistant gör det möjligt att, med röstkommandon, utföra en rad operationer, inklusive att ta en selfie, skicka ett meddelande eller få vägbeskrivningar, allt handsfree. Google Assistant kan aktiveras med ett enkelt tryck på sidorna av Pixel 2 XL tack vare Active EdgeTM-funktionen.

Den utmärkta prestandan hos Google Pixel 2 XL garanteras av operativsystemet Android 8.0.0 Oreo, ett integrerat 64 GB minne och Qualcomm Snapdragon 835. Batteriet på 3520 mAh tillåter också ultrasnabb och långvarig laddning: faktiskt , 15 minuters laddning räcker för att få 7 timmars användning. Det unika metall- och glasskalet är vattentåligt.

Varumärke 3, som alltid har legat i framkant när det gäller tekniska val, kännetecknas av värderingarna transparens, innovation och teknologi, uttryckt av pay-off ‘the future you want’, och riktar sig främst till kunder med en stark digital attityd. 3 är ett varumärke tillhörande Wind Tre, ett ledande företag på mobilmarknaden i Italien med över 37 % marknadsandel, som gör betydande investeringar i digitala infrastrukturer för allt mer tillförlitliga och snabba nätverkstjänster, i linje med familjernas och företagens förväntningar. .

Relaterade artiklar

Back to top button