Google Pixel 2 XL har anlänt till Italien: tillgänglig på Google Store i (nästan) snabb leverans

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL har anlänt till Italien: tillgänglig på Google Store i (nästan) snabb leverans

Efter två års väntan Italienska Google Store har äntligen dragit igång köpen av en ny övre delen av intervallet Google-märkt. Överraskande nog finns den efterlängtade Google Pixel 2 XL redan där finns att köpa från och med idag, och du kan redan lägga din beställning i den officiella butiken.

Ingen överraskning på priset: 989 € för versionen från 64 GB internminne e vit färg med svart glas – även kallad “pandastil”. Denna variant kommer att varaendast tillgänglig för Italien, där den mindre versionen av Pixel 2 inte kommer.

De Standard fraktkostnader är gratismen leverans förväntas endast mellan kl 17 och 19 oktober 2017därför kommer det fortfarande att finnas några dagars väntan även för de som köper det direkt.

Vi påminner dig om att enheter som köpts på italienska Google Store njuter av Italiensk garanti i två år, vilket Google tar hand om direkt. För mer informationdu behöver bara gå till sidan dedikerad till produkten på den här adressen.

Vem av er är redo att betala ut nästan 1 000 € för den nya googlephone?

Uppdatering 17/10/2017

Beställningar som gjordes den 12 oktober avbröts efter ett Google-serverfel, som gjorde Pixel 2 XL tillgänglig i förväg. Smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig igen från och med den 26 oktober, med 50 € rabatt för de som hade förbeställt den tidigare. Mer information i den här artikeln.

Relaterade artiklar

Back to top button