Google Pixel 2 XL: för närvarande är laddningen inte så snabb som utlovat (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL: för närvarande är laddningen inte så snabb som utlovat (bild)

För ungefär en och en halv månad sedan berättade vi om resultatet av ett test som gjorts av kollegor på XDA-utvecklare på de olika snabbladdningsstandard populär bland toppen av Android-sortimentet. Med hänsyn till hastighet, temperaturer och effektivitet såg testet slutligen vinnaren Dash Charge av OnePlus. Under denna period kom de dock ut på marknaden andra smarttelefoner i toppklass, vilket också måste beaktas i detta avseende. Till exempel, hur fungerar snabbladdningen av Google Pixel 2 XL?

Vi berättar omedelbart: inte bra. I presentationen och beröm av enhetens tekniska specifikationer hade Google sagt att Pixel 2 XL skulle kunna laddas upp till 18W, en kvot som är mer än tillräcklig för ändamålet. Synd, men att det för närvarande saker gå väldigt annorlundatill bevis för fakta.

Nathan K. på Google+ har faktiskt testat snabbladdningen av Pixel 2 XL (via laddare medföljer från 18W), publicerar resultaten.

Som du kan se från grafen ovan laddas om börjar på ca 16W (de utlovade 18W uppnås aldrig, inte ens initialt), och sedan mycket snabbt sjunka till 10Wfortsätter att pendla mellan 10 och 12W i cirka 50 minuter. Efter det börjar laddningseffekten sjunka gradvis, med ett ja a mindre påverkan på temperaturen av träning, men också med en hastighet som drastiskt sänkstar hela processen till en varaktighet av väl 2 och en halv timme.

Ett resultat av denna typ är knappast oavsiktligt eller på grund av strukturella problem med enheten, men har all känsla av att vara en exakt val av Google och LG, som syftar till att bevara batteriets integritet över tid. Valet kan också vara vettigt begreppsmässigt, men den bästa idén är alltid att lämna fritt val till användarna och kanske varna dem för riskerna: ‘Om du snabbt vill ladda batteriet kan du, men vet att det kan skapa problem på medellång sikt.

Om du vill bevara den, använd en mindre kraftfull laddare.

Vi får se om Google kommer att göra det avslöja dig själv officiellt i frågan, säga sina egna direkt eller inte. Under tiden, låt oss veta nedan i kommentarerna vad tror du av detta som verkar vara ett tyst val av Google.

Relaterade artiklar

Back to top button