Google Pixel 2 XL: den senaste uppdateringen verkar ha bromsat upplåsningen av enheten (uppdaterad: fix utlovad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL: den senaste uppdateringen verkar ha bromsat upplåsningen av enheten (uppdaterad: fix utlovad)

Pixel- och Nexus-enheter får ständigt uppdateringar från Google, åtminstone de som gäller säkerhetskorrigering Android varje månad. Bara den sista av dessa uppdateringar verkar ha saktade avsevärt låser upp Google Pixel 2 XL. antingen genom att använda fingeravtryckssensorn eller genom att använda strömknappen.

Problemet uppstod efter den integrerade uppdateringen av Android-säkerhetskorrigeringarna juni 2018anlände via OTA som vanligt, vilket också borde ha gjort vissa förbättringar av funktionaliteten Alltid på display. Det senare verkar vara det enda sättet lura problemet med fördröjning av upplåsning: möjliggör den här funktionen har användarna inte observerat den tidigare nämnda fördröjningen, vilket är tillräckligt signifikant och kvantifierbar i 1 eller 2 sekunder.

Problemet har redan skickats till plattformen Googles problemspårare och Google-teamet arbetar redan med att fixa det. Du kan hitta fler detaljer om affären efter rapportens framsteg genom att gå till denna adress. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart fler nyheter dyker upp.

Uppdatering 12/06/2018 kl 19:20

När det gäller det ovan nämnda problemet, Google Det har erkänd och meddelade att a fixa via mjukvara i nästa veckor. Kommunikationen kom via ett inlägg på den officiella Reddit-tråden, tillgänglig på denna adress.

Även enligt Google, den enda lösningen för lösa det just nu är att aktivera funktionen Alltid på display. Så snart vi har nyheter om släppet av mjukvarufixet kommer vi att återkomma för att uppdatera artikeln.

Relaterade artiklar

Back to top button