Google Pixel 2 XL bör vara tillgänglig i Italien från den 15 november (uppdaterad x2)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL bör vara tillgänglig i Italien från den 15 november (uppdaterad x2)

Google har inte meddelat något officiellt lanseringsdatum i Italien för Pixel 2 XL. Han har faktiskt aldrig riktigt nämnt vårt land, varken med avseende på smartphonen eller med hänsyn till Assistent i italienska. Vi förväntar oss dock att de två kommer att sammanfalla och att Pixel 2 XL och dess virtuella assistent redan kommer att kunna tala vårt språk när de kommer ut på marknaden.

Som rapporterats flera gånger av DDay, närvarande vid det europeiska lanseringsevenemanget organiserat av Google, bör det ödesdigra datumet vara 15 november. Vi får bara hoppas att det är det bra, eftersom Hardware Upgrade för bara ett par dagar sedan rapporterade istället den 4 november.

Det som verkar säkert är att vi kommer att få vänta en bra månad på det, men trots allt har vi väntat så länge (och vi kommer att behöva lägga ut mycket pengar för att få det) att några mer eller färre dagar inte gör någon skillnad : det viktiga är att Pixel 2 XL kommer till Italien.

Eller kanske inte?

Uppdatering 12/10/2017 kl 22:00

Datumet som rapporterades av DDay var uppenbarligen fel, eftersom Pixel 2 XL är tillgänglig för beställning från idag, 12 oktober, med första leveranser planerade till 17-19 oktober. Vid det här laget undrar man om det också kommer att finnas Assistenteftersom vi än så länge inte vet att den är tillgänglig i Italien.

Uppdatering 16/10/2017 kl 11:45

Ny twist: Pixel 2 XL-beställningar som gjordes den 12 oktober har avbrutits. Smarttelefonen såldes faktiskt ut av misstag och kommer troligen att finnas tillgänglig den 15 november, som rapporterats från början.

Uppdatering 17/10/2017

Google bekräftade annulleringen av beställningar gjorda den 12 oktober. Pixel 2 XL kommer faktiskt att vara tillgänglig för förbeställning i Italien från 26 oktober, med 50 € rabatt för de som hade förbeställt det tidigare. Mer information i den här artikeln. Förmodligen avses datumet den 15 november faktisk tillgänglighet på marknaden, det vill säga de första försändelserna.

Relaterade artiklar

Back to top button