Google Pixel 2 XL-beställningar i Italien har avbrutits, även om du inte vet det

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL-beställningar i Italien har avbrutits, även om du inte vet det

Google har inställt Pixel 2 XL-beställningar gjorda hittills i Italien, även om du förmodligen inte har fått något meddelande ännu. Vi fick några rapporter om det under helgen, och idag pratade vi personligen per telefon med företaget, som bekräftade annulleringen av beställningarna. A post ska skickas, till alla som har beställt smarttelefonen, under de närmaste dagarna.

Det verkar faktiskt som på grund av ett felPixel 2 XL gjordes tillgänglig för köp tidigt, och av denna anledning annullerades beställningar, och transaktion debiterades inte köparna. Med största sannolikhet förblir datumet den 15 november, tidigare kommunicerat, giltigt och vi kommer därför att behöva vänta ytterligare en månad för att kunna (om)beställa smartphonen.

Det var verkligen konstigt att Pixel 2 XL kunde komma till Italien redan innan utomlands, med Google Assistant ännu inte lokaliserad på italienska, och utan särskild kommunikation från Google.

Det är lika konstigt att ett företag som “bor” på webben kan råka ut för ett sådant problem, men det är tydligen precis vad som hände. Om du fortfarande vill kontakta Googles support om det behöver du bara följa instruktionerna på den officiella webbplatsen.

Uppdatering 17/10/2017

Google bekräftade annulleringen av beställningar gjorda den 12 oktober. Pixel 2 XL kommer faktiskt att finnas tillgänglig i Italien från och med den 26 oktober, med 50 € rabatt för de som hade förbeställt den tidigare. Mer information i den här artikeln.

Vi tackar Marco för rapporteringen.

Relaterade artiklar

Back to top button