Google Pixel 2 XL: Android 8.1 kan ha saktat ned upplåsningen via fingeravtryckssensorn (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 XL: Android 8.1 kan ha saktat ned upplåsningen via fingeravtryckssensorn (video)

Efter några veckors andrum kommer Google Pixel 2 XL tillbaka för att bli omtalad för en ny insekt som skulle drabba honom. Den här gången skulle felet bero på den senaste Android 8.1 Oreo Developer Preview, som den skulle ha undergrävt reaktiviteten hos frisättningen via fingeravtryckssensorn.

Reddit och på Googles supportforum klagar flera användare över utseendet på en uppenbar försening mellan att placera fingret på fingeravtryckssensorn och att faktiskt låsa upp enheten. Problemet verkar ha börjat visa sig efter uppdateringen till utvecklingsfirmware för Android 8.1, även om den verkliga effekten inte är klar.

Faktum är att det finns flera rapporter från användare som lider av detta problem, men lika många svar från ägare som inte har visat någon avmattning i upplåsningen. För sin del, Google svarade på raden av klagomål och påstod sig ha börjat att undersöka för att ta reda på vad orsaken kan vara.

Men eftersom det fortfarande är betafirmware är det en del av det att stöta på liknande problem i normen och det är verkligen positivt att rapporterna har nått Google, vilket kommer att kunna permanent lösa insekt.

Relaterade artiklar

Back to top button