Google Pixel 2 visar lite för många ungdomsproblem

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 visar lite för många ungdomsproblem

Googles nya Pixel 2 verkar inte ha fötts under en lycklig stjärna. Närhelst en efterlängtad enhet kommer ut på marknaden, utsätts den för ett förstoringsglas alldeles för överdrivetvilket snabbt tar fram de fysiologiska problemen t.ex insekt av ungdomar, som vi tenderar att lägga för mycket vikt åt (om du kommer ihåg veckorna omedelbart efter lanseringen av OnePlus 5, vet du vad vi pratar om). Det råder dock ingen tvekan om att de nya smartphones från Google de gör inte mycket för att motbevisa denna trend.

Till Pixel 2 XL-skärmkontroversen – vissa enheter har till och med drabbats av en brinna i tidigt – och om byggkvaliteten på Pixel 2, nu kommer de andra rapporter om anomalier, inom olika områden. Pixel 2 XL:s OLED-skärm fortsätter att hålla sig, den här gången för en påstådd utsmetande effekt av svarta. I själva verket verkar det som om, vid snabba transaktioner mellan svarta skärmar och färgade skärmar, färgförändringen inte är så reaktiv och avslöjar en obehaglig svart gloria, en fläck på färgade ämnen.

där ny ingång istället skulle det vara ljudfack: dussintals användare har rapporterat några konstiga ljud, kommer från systemets högtalare. I synnerhet skulle det vara en tickandesom verkar blekna med inaktiveringen av NFC, och en annan skarpare ljud. Båda skulle påverka den mer kompakta versionen av de nya Pixels mer. Dessutom finns det de som också rapporterar att volymen på de två högtalarna är inte homogenen effekt som är särskilt märkbar vid höga volymer.

I nuläget är det inte klart vadfrekvens av dessa problem, inte heller om de är problem av mjukvarans natur – enkelt fixat med framtida uppdateringar – eller hårdvara, vilket skulle påverka vissa misslyckade spel. Just av dessa skäl – som vi hade funnit i samband med kontroverserna som investerade OnePlus 5 – verkar väsen uppriktigt överdrivet. Google kan ha något fel, men det är ungdomsproblem som vi är säkra på att kommer löst under de närmaste veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button