Google Pixel 2 stör dig inte när du kör (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 stör dig inte när du kör (uppdaterad)

De nya Pixel 2 från Google de kan kontinuerligt lyssna på miljön som omger dem för att tagga vilken låt som helst som är “inom räckhåll”, men denna funktion verkar vara kopplad till en annan, nämligen möjligheten att bli inte störd från samtal eller aviseringar under körning.

Direkt efter eventet i onsdags publicerades appen på Play Store Pixel Ambient Service, som tjänar just till att ge Pixel 2 förmågan att känna igen låttitlar lokalt. Bläddra igenom skärmdumpEn annan funktion relaterad till appen har dock dykt upp, nämligen att känna igen när du är ombord på ett fordon (och, möjligen, med smartphonen ansluten till ett Bluetooth-system) och automatiskt aktivera läget “Stör ej”.

Uppenbarligen kommer inte alla att vilja aktivera detta läge, särskilt de som har turen att ha ett system med infotainment som gör det möjligt att minimera interaktioner med smartphonen.

Uppdatering 19/10/2017 kl 09:15

Google har lagt till ny information om den här funktionen på sin officiella supportsida. De relaterade inställningarna är tillgängliga under Ljud -> Stör ej (faktiskt är det vettigt, det är där du justerar prioritet för aviseringar). Genom att trycka på Lägg till hittar du också objektet Körning (se skärmdump nedan), som aktiveras automatiskt antingen genom att ansluta till en bils Bluetooth eller när sensorerna på smarttelefonen förstår att du befinner dig i ett fordon, oavsett om du är passagerare eller förare (Jag utmanar dig att få smarttelefonen att förstå skillnaden mellan det ena och det andra – Ed).

Relaterade artiklar

Back to top button