Google Pixel 2 övertygar inte i uthållighetstester, och det är synd (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 övertygar inte i uthållighetstester, och det är synd (video)

Google Pixel 2 (obs: inte Pixel 2 XL som ännu inte har granskats) klarar sig inte bra i uthållighetstesterna av youtubern Zack från kanalen JerryRigEverything, som lugnt medger att skulle aldrig köpa den nya Googlephone. Men varför?

Om man bortser från Gorilla Glass, som beter sig som förväntat, och komplimanger Google för att täcka de två främre högtalarna med en metallgrill, uppstår problemen bakifrån. Själen av smartphonen är faktiskt inne metallmen dess beläggning är det inte. Och det blir repat. Ungefär en 3:a på Mhos-skalan, och ganska lätt ändå. Google har själv gjort en viss förvirring när det gäller att peka ut de exakta materialen som smarttelefonen är gjord av, men konceptet är att dina händer aldrig kommer att röra metallen under.

Sidoknapparna är av metall, vilket är bra, men inte den färgade knappen, som sitter i plastoch även detta kan orsaka vissa problem.

Men kritikerna slutar inte där, för på vänster sida, praktiskt taget vid den punkt på baksidan där glasskivan blandas med plasten, har Google satt in en antenn; och det här är dåligt, eftersom det introducerar en punkt som är lättare att bryta än i själva verket misslyckas i böjprovet. Det är inte ett katastrofalt misslyckande, i den meningen att smarttelefonen inte går sönder i två delar, men i alla fall äventyrar den dess struktur och IP67-certifiering.

Vid det här laget är det också värt att notera att pixlarna på skärmen förblir vita när de värms upp med a lättare i mer än 15 sekunder; ett bevis redan något i sig självt, och som nu nästan blir en önskan att sluta sig till i detta fall. “Lyckligtvis” kommer Pixel 2 inte att säljas i Italien, men vi hoppas bara att Pixel 2 XL presterar bättre i ett framtida uthållighetstest, som troligen inte kommer.

Relaterade artiklar

Back to top button