Google Pixel 2 kommer att bli dyrare än den första (som var så billig!), men var säker eftersom 2B kommer att kosta lite!

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 kommer att bli dyrare än den första (som var så billig!), men var säker eftersom 2B kommer att kosta lite!

Vi sa i morse att ryktessäsongen på de nya Pixels ännu inte hade börjat, och som alltid straffade Murphys lag oss obevekligt, dessutom från samma källas mun i den tidigare nämnda artikeln. Ta dock allt med stor skepsis, för även om man antar att informationen som rapporteras stämmer, är det fortfarande så många månader kvar till lanseringen av de nya smartphones att allt kan förändras.

Google Pixel 2 skulle därför vara dyrare ca 50 $ jämfört med nuvarande modell. Och vad mer impregnering att vi tog för givet är “fortfarande en möjlighet”, men inte en säkerhet, även om det inte är en aspekt som vi har för många tvivel om.

där kamera kommer alltid att vara i centrum för Googles uppmärksamhet, som framför allt kommer att syfta till att förbättra bilderna i svagt ljus, vilket förbättrar kvalitet och den extra funktioner, snarare än antalet megapixlar; vad som redan har gjorts med de första Google Pixels.

För tillfället skulle de testa olika prototyper med olika SoCs, antingen Qualcomm (Snapdragon 83x), vilket Intel; också MediaTek det skulle ha varit med i spelet från början, men det skulle ha lagts på hyllan vid det här laget.

Den goda nyheten är dock att en svårfångad sådan också bör vara under utveckling Pixel 2B, “mycket billigare” (och därför med hårdvara i lägre ände), som kommer att lanseras med eller strax efter flaggskeppsmodellen, och kommer att riktas mot “olika marknader”, troligen nya. Ett slags Android One med Pixel-varumärket i korthet, och av den anledningen är det ännu inte fallet att glädjas över att tänka att bland dessa nya marknader finns också vår, som befinner sig i ett limbo där Google inte anser att det vare sig är framväxande eller “Serie A”. Men vi har redan pratat om detta.

Rapport som därför hålls ganska vag, förutom den starka skillnaden mellan de hypotetiska nya modellerna, som inte skulle vara desamma i hårdvara och bara olika i storlek, som nuvarande Pixel och Pixel XL, men olika från alla synpunkter. , för att attrahera olika kunder.

Säkert en strategi som i sig övertygar oss mer, så länge det finns något ämnat för oss också.

Relaterade artiklar

Back to top button