Google Pixel 2 kan göra allt: Google visar det för oss på den nya officiella platsen (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 kan göra allt: Google visar det för oss på den nya officiella platsen (video)

Vad kan nya Pixel 2 göra? Om du frågade Google skulle svaret troligen vara: “Allt”. Faktum är att företaget verkar väldigt säkert på potentialen hos den nya smarttelefonen, så mycket att den har skapat en ny officiell plats där enheten svarar på en oupphörlig störtflod av mer eller mindre ursprungliga förfrågningar.

Videon visar potentialen för Google Assistant (vilket vi i Italien väntar otåligt på), men också funktioner som snabbladdning eller obegränsad lagring av bilder på Google Photos (och ja, det finns också den oundvikliga ironin mot Apple), eller gränsgesten “klämbar”. Kort sagt två minuter att visa absolut för dem som inte känner till Google Pixel 2 och undrar varför de föredrar den framför andra modeller.

Vi låter dig följa video- av den nyss publicerade reklamfilmen, i hopp om att få dig att upptäcka en ny potential hos smarttelefonen “made in Google”. Kommer du att bli övertygad om att köpa den, eller kände du redan till alla dess styrkor (och svagheter)?

Relaterade artiklar

Back to top button