Google Pixel 2 i Italien kanske bara i € 999 XL-versionen, men det är inte klart med hur mycket minne

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 i Italien kanske bara i € 999 XL-versionen, men det är inte klart med hur mycket minne

Baserat på rykten som rapporterats av Hårdvaruuppgraderingskulle ankomsten till Italien av Google Pixel 2 bekräftas. Faktum är att bara en av de två för att vara exakt, nämligen XL-varianten, som skulle komma på 4 novemberen månad efter den officiella presentationen.

HWUpgrade påpekar det Pixel 2 XL den ska finnas tillgänglig på Google Store och uteslutande med operatören 3 Italia (Vind Treför vänner – Ed), en exklusiv som ska hålla t.o.m mars 2018 och att det kommer att vara giltigt endast i butiksamtidigt som du registrerar dig för en prenumeration eller en uppladdningsbar plan bindande i 30 månader. Det finns också betoning på att “ingen annan butik eller operatör kommer att ha licens att sälja den“, även om vi uppriktigt föreställer oss att vissa importerade modeller fortfarande kommer att vara tillgängliga från tredjeparts onlinebutiker.

Äntligen kommer vi till prisvilket är den mest tveksamma punkten: “varav två minnesklipp den grundläggande från 128GB till ett pris av 999 €“. Vi vet dock inte att valören 999 € är den grundläggande, som istället bör vara från 64 GBoch baserat på de “beräkningar” vi hade gjort tidigare var 1 000 € ungefär priset på 64 GB-modellen.

Oavsett om det är ett stavfel eller inte, bör utgångspriset vara detta, det återstår bara att förstå hur många gigabyte lagringsutrymme blir.

Den minsta Pixel 2 den borde inte komma till Italien, men inte ens själva källan verkar vara 100% säker, så möjligheten kvarstår. De två smartphones kommer i alla fall att presenteras i morgon kväll, och då vet vi säkert. Tillkomsten av Pixel kommer också med största sannolikhet att sammanfalla med ankomsten av Google Assistant på italienska, vars tillkomst har vi fått flera officiella bekräftelser och några inofficiella. Tillsättningen är alltså den 4 oktober från kl 18 med alla nyheter på tallriken Tillverkad av Google.

Relaterade artiklar

Back to top button