Google Pixel 2 har fortfarande problem med landskapet, men en patch kan förbättra situationen (root) (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2 har fortfarande problem med landskapet, men en patch kan förbättra situationen (root) (uppdaterad)

Kommer du ihåg Google Pixel 2-problemet i panoramaläge, som vi pratade om i den här artikeln? Tja, efter mer än 8 månader sedan de första rapporterna om felet har det kaliforniska företaget ännu inte hittat något sätt att fixa det. Lyckligtvis finns det också oberoende utvecklare där ute som inte tappar modet, och det var en av dem som skapade en lappa för möjlig lösning.

Tack vare det lilla mjukvaruverktyget som gjorts av denna utvecklare är det möjligt undvika Pixel 2 oskärpa problemet i panoramaläge, helt enkelt genom att sätta en gräns för det valbara brännviddet, som inte får gå under 0,5 för att inte få problem.

Tyvärr kan patchen endast användas på enheter med bootloader upplåst Och root-behörigheter aktiv, därför är det inte en rekommenderad procedur för alla, utan bara för mer erfarna användare.

Om du äger en Google Pixel 2 och vill försöka korrigera problemet med panoramaläge, hitta alla fil Och instruktioner för att applicera patchen på den här adressen.

Uppdatering 2018-07-13 kl 20:50

En Google-chef har släppt ett uttalande om saken, men förvänta dig inga stora nyheter.

Orden som hänvisas till är i själva verket följande: “vi är medvetna om problemet, vi kommer att släppa en uppdatering för panorama- och fotosfärlägena senare under året“.

Relaterade artiklar

Back to top button