Google Pixel 2/2 XL: ny lista över tekniska specifikationer

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixel 2/2 XL: ny lista över tekniska specifikationer

En vecka efter den officiella lanseringen av de nya Google Pixel En ny lista med specifikationer för de två enheterna läcker på nätet, vilket hjälper oss att göra en ännu mer komplett bild av hur den nya toppen av sortimentet från Google kommer att bli. Android Authority säger att de har bekräftat dessa rykten med en oberoende källa och med tanke på innehållet i denna information är det lätt att tro att de verkligen kan vara korrekta.

Låt oss börja med att prata om Google Pixel 2 XL, den större och mer kraftfulla av de två smartphones, som kommer att ha en processor Snapdragon 835 ombord och 64 eller 128 GB internminne. Den kommer då att ha en skärm som den ska täcka mellan80 % och 85 % av frontytan och har lätt böjda kanter, som omfattar samma filosofi som till exempel med den allra senaste Samsung Galaxy Note 8. När det gäller skärmen talar vi också om en brett färgskala.

Frånvaron av ljudjacket verkar vara bekräftad, men istället skulle två stereohögtalare få plats, även om det inte anges i vilket läge.

Det verkar då (men denna information har inte bekräftats av den oberoende källan) som att det bara på vissa marknader kommer att finnas USB-C-hörlurar inuti förpackningen. På tal om kameror så skulle det bli två Pixelkameror, men trots pluralen av den engelska termen skulle vi fortfarande tala om den främre kameran och den huvudsakliga och inte ett system med dubbla kameror. Det talas också om OIS stabilisering men det är inte specificerat om den främre också kommer att ha nytta av det.

För att fortsätta att rassla bort listan över specifikationer finner vi också stöd för E-SIM (även om vi undrar om det kommer att stämma för alla marknader), IP67 vatten- och dammbeständighet och Gorilla Glass 5-skydd. Goda nyheter också. för batteriet: en 3520 mAh. Vi stänger sedan roundupen med stödet tillActive Edgedet är kanten (det verkar bara den vänstra) “klämbar” för att starta Google Assistant eller tysta inkommande samtal.

Om vi ​​pratar om Google Pixel 2 är skillnaderna i skärmen, i upplösningen Full HD istället för Quad HD, utan de böjda kanterna och utan det nya Brett färgomfång.

Batteriet kommer då att stanna vid 2700 mAh. Det är intressant som det också pratas om Moln obegränsad fram till 2023 för dig som köper en av dessa nya Pixels. Vi skulle inte bara tala om foton, utan om vilken typ av fil som helst.

Lanseringen av enheterna är precis runt hörnet så fortsätt följa oss och om du vill ha en sammanfattning av vad specifikationerna för den nya Google Pixel ska vara kan du ta en titt på den här sidan.

Relaterade artiklar

Back to top button