Google och Micromax kan lansera en Android Go-smartphone med Oreo 8.1 i Indien för priset av 25 €!

Note: We hope you enjoy reading this article: Google och Micromax kan lansera en Android Go-smartphone med Oreo 8.1 i Indien för priset av 25 €!

Överge allt hopp om uppdatering, ni som köper. Om du är van vid att köpa billiga Android-smartphones vet du väl att den här varning det bör vara märkt – med sällsynta undantag – på detaljhandelsförpackningen för dessa enheter. De som vill spara pengar, men se till att smartphones med bra hårdvaruutrustning, nästan alltid måste acceptera kompromiss från släpp av Android redan daterad vid köptillfället är det mycket osannolikt att de någonsin kommer att se en versionsutveckling.

I Indien men tack vare ankomsten av det nya Android Go-projektet, Google Och Micromax kan snart lansera ett antal billiga smartphones på marknaden, redan utrustade med Oreo 8.1 – eller den senaste versionen av den gröna roboten – varav den billigaste till och med skulle kunna kosta 2 000 rupier, motsvarande ca 25 €!

Indiskretionen kommer från en Rapportera från Faktor dagligen och, om den bekräftas, kan den representera en enastående visitkort för Android Go. För närvarande är genomsnittlig kostnad för en billig smartphone med 4G-anslutning i Indien är cirka 100 $ (cirka 84 €), förstår du väl hur en eventuell smartphone av mindre än en tredjedel av kostnaden kan potentiellt ladda en stor framgångnetto av hårdvaruspecifikationer inte av det sista ropet.

De optimeringar av Android Go är deras mål dock att ge användare i tillväxtländer en bra prestandanivå på ultrabillig hårdvara. Samarbetet mellan Google och Micromax – som redan tidigare experimenterats med Android One – skulle också resultera i dyrare (och därför presterande) modeller, men en landning så aggressiv kan vara avgörande för Stora G i sin avsikt att monopolisera mobilmarknaden för en potentiell guldgruva som är Indien.

Relaterade artiklar

Back to top button