Google Meet kommer att få ett nytt utseende för mobilvideosamtal

Google Meet kommer att introducera ett nytt utseende så att användare kan se fler deltagare i sina mobila videosamtal. Detta nya skal är redan tillgängligt för iOS-användare och kommer snart till Android.

Google Meet kommer att få ett nytt mosaikutseende på mobilen

När vi startar ett videosamtal på Google Meet med din webbläsare finns det några inställningar som du kan justera för deltagarnas utseende. Om vi ​​väljer alternativet “Auto” kommer vi att ha upp till 9 deltagare på skärmen, men om vi väljer alternativet “Mosaik” kommer vi att ha möjlighet att se upp till 49 deltagare åt gången.

Naturligtvis är det möjligt att byta vyer mellan delat innehåll och aktiv användare. Att använda Google Meet från mobila enheter är dock lite mer begränsat än desktopversionen om ett stort antal användare deltar.

Google Meet har ett nytt utseende för mobilvideosamtal

Detta är dock på väg att ändras för mobilversionen med de senaste uppdateringarna. Eftersom Google Meet förbereder sig för att erbjuda mobilanvändare ett nytt utseende som kan vara väldigt användbart. Det är alltså önskvärt att låta användare se fler deltagare på skärmen under videosamtalet.

Som du kan se i bilden ovan drar denna brickvy full nytta av skärmen och låter dig lägga till fler deltagare. Dessutom presenteras ytterligare data här, såsom namnet på varje användare, den talande deltagaren markeras på skärmen och antalet användare som uteslutits från huvudvyn rapporteras.

För att uttrycka det i ett nötskal, även om Google Meet inte är idealiskt för videosamtal med stora grupper, gör det det till ett utmärkt alternativ för mobiltelefonsamtal med vänner eller familj. Och detta är bara en av de nya funktionerna som Google-teamet har förberett för Google Meet-appen, eftersom vissa andra funktioner utlovas för att förbättra användarupplevelsen.

Detta nya mosaikskal är redan implementerat på iOS men Android-användare måste vänta på framtida uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button