Google lanserar appen “Switch to Android” på iOS för att underlätta processen att byta från iPhone till Android

Några år sedan, Manzana överraskade oss genom att lansera en applikation på plattformen Android ringa upp “Flytta till iOS” vilket gjorde det möjligt för oss att enkelt överföra våra kontakter, meddelanden, foton och videor, webbbokmärken, e-postkonton och kalendrar som vi har på en Android-enhet till vår nya iPhone.

Nåväl, nu är det dags att Google och har gjort exakt samma sak genom att starta applikationen på iOS “Byt till Android” så att personer med iPhone enkelt kan byta till en Android-enhet.

Som de påpekar i MacRumors, kommer applikationen att tillåta iPhone-användare att överföra sina foton, videor, kontakter, kalenderhändelser, bland annat till din nya Android. Faktum är att appen också ger dig instruktioner för att inaktivera iMessage, flytta innehåll från iCloud, etc.

Google lanserade den här applikationen i USA och på flera andra marknader, även om den för närvarande inte är tillgänglig i App Store i Chile, men vi föreställer oss att den någon gång borde vara tillgänglig i dessa delar, precis som den är tillgänglig ”Flytta till iOS ” på Google Play.

Relaterade artiklar

Back to top button