Google kommer att ändra en av effekterna av Android 12 –

I mitten av maj fick vi officiellt reda på det första betaversionen av Android 12 … Tack nu till regelbundna Google I/O-utvecklarevenemang varje år. I den visade de oss de stora förändringarna som den senaste versionen av operativsystemet kommer att medföra, även om den läckte redan för några veckor sedan.

Dessutom kunde vi ta en första titt på några av de ändringar som kommer att göras i den här senaste versionen av Googles operativsystem. Precis som nya animationer detta inkluderade den studsande effekten på rullning som dök upp när man flyttade, till exempel i slutet av justeringar. Förutom andra animationer för att justera volymen och för skärmen på smartphones när vi stänger av eller slår på dem.

Efecto Dominó Android 12

Dominoeffekten tilltalade inte användarna.

Men den första betan ingår också animation med dominoeffekt … Detta dök upp när man berörde vissa delar av enhetens gränssnitt, till exempel när man navigerade genom inställningarna för en mobil enhet. Denna vågiga animation togs dock inte emot väl av tidiga användare som hade turen att testa den senaste versionen av den nordamerikanska tillverkarens operativsystem.

Även de första klagomålen varnade redan för att det fick dem att tro att det fanns något slags grafiskt fel i deras enhet, att de länkade den till GPU / GRAFISK PROCESSOR. Och poängen är att användarna bara testar denna effekt, och Google tog inte lång tid. De gjorde detta med olika negativa kommentarer via problemspårningssidan som finns i Android 12 beta.

Android 12

Företaget tog inte lång tid på sig att svara hundratals användare: “Tack så mycket för kommentarerna: du kommer att se uppdateringar i Beta 2, 3 och senare för att göra vågen tunnare och mindre distraherande / glitchy.” Med det sagt så tyder allt på att vi för den andra versionen av Android, som förväntas släppas denna månad, kommer att kunna se en mjukare effekt. För att inte få användare att tro att något är fel med deras mobila enheter.

Det är inte ens den enda animationen som jag inte riktigt gillade. Sedan den nya funktionen elastisk förskjutning eller studs som är väldigt lik den vi hittar i Ios, den har inte många vänner. När de klagade var det ganska irriterande.

Källa> XDA-utvecklare

Relaterade artiklar

Back to top button