Google har redan certifierat Meizu 15, tillsammans med 15 Lite och E3: närmar sig presentationen? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google har redan certifierat Meizu 15, tillsammans med 15 Lite och E3: närmar sig presentationen? (Foto)

Efter år av väntan har Meizu-smarttelefoner först nyligen fått den eftertraktade Google-certifieringen, vilket innebär Play Store och alla de viktigaste tjänsterna från Stora G redan förinstallerad. En detalj som är allt annat än sekundär för att göra ett definitivt genombrott på den internationella marknaden, men också ensäkerhetsvapen för alla som sysslar med rykte Och läcka. Faktum är att bara lista över certifierade enheter – utarbetad och regelbundet uppdaterad av Google – kan ha avslöjat den förestående lanseringen av tre nya Meizu-modeller.

Den mest efterlängtade är utan tvekan Meizu 15, den troliga huvudpersonen i höja av den kinesiska tillverkaren under 2018. Så uppkallad för att fira den femtonårsjubileum av grundandet av företaget, Meizu 15 har länge varit huvudpersonen i en serie av rykte. Faktum är att det hittills mest ryktats har varit 15 Plus, som är den mest raffinerade och kraftfulla versionen. Av båda finns det dock fortfarande en brist på verkligt tillförlitlig information, men nyheten om modell 15-certifieringen har definitivt en vikt allt annat än likgiltig.

Tillsammans med honom kikar han också in på listan Meizu 15 Liteen modell man ännu inte hört talas om och som av namnet att döma skulle kunna föreställa en version med reducerade specifikationer och pris, men med en design som liknar sina äldre bröder (som, så vitt vi vet, kommer att omfatta gränslös design). Vi kommer säkert att påverkas av det.

Den senaste ännu inte släppta Meizu-smarttelefonen heter E3, som vi vet mycket mer om. Det skulle vara en enhet som i vissa avseenden liknar den redan avtäckta M6s – vad gäller fingeravtryckssensor på sidan, mer optimerade ramar och metallkonstruktion – men kanske lite högre, eftersom det ryktas om antagandet av USB typ C. På baksidan, enligt de läckta bilderna, skulle den numera standarden hitta sin plats dubbel kamera. Även för E3 men vi väntar på ny information i framtiden.

Slutligen finns det även ett par andra detaljer som framgår av listan som publicerats av Google.

Först av allt, certifieringen av de tidigare nämnda M6s, en bekräftelse på att smarttelefonen officiellt kommer att anlända även på den västra marknaden – läs också i Italien – som var förväntat. Det andra anmärkningsvärda elementet är mer nyfiken och oroande Meizu S6ett namn som kan spåras tillbaka till Blå Charm S6, vilket är det andra namnet på Meizu M6s. Det är inte klart vad denna påstådda övertalighet skulle kunna innebära, men tiden kommer att avslöja det för oss, som en god gentleman.

Relaterade artiklar

Back to top button