Google Go, Googles Lite-webbläsare, nu tillgänglig på Android

Google har lagt till “Lite” -appar i Google Play Butik ett tag. Mountain View-företaget erbjuder Android Go som ett alternativ till Android för mobiler med låga tekniska specifikationer, samt Go Apps, som är mycket lika de vi känner, men som har mindre vikt och låter oss spara mer RAM-minne och data … Några av dessa appar finns på Google Play, medan andra exklusivt finns på Android Go. Nu har Google Go, Googles Lite-webbläsare, tillkännagivits för Android-enheter.

Därför kan vi nu ladda ner och testa den nya “webbläsaren” Lite på vilken Android-mobil som helst. Den här versionen fungerar väldigt lika Google-appen, men förbrukar mindre lagring, RAM och mobildata, eftersom det skär ut några funktioner som inte är nödvändiga. Google Go finns gratis på Google Play. Du kan ladda ner den från länken som vi lämnar dig nedan.

Ladda ner Google Go från Google Play Store

En gång installerad, Du kommer att se att när du öppnar den visas en huvudsida med några genvägar. Den visar inte information, som Google-appen gör. På det här sättet sparar du redan mobildata eftersom den inte laddar innehåll. Om vi ​​väljer några av åtkomstarna tar det oss direkt till sidan, men i vissa fall, till exempel direktåtkomst till YouTube, skickas det till den andra applikationen.

Hur man sparar data med Google Go

Vi kan också söka på Google genom sökfältet längst ner eller genom att trycka på knappen ‘Sök’. Om vi ​​klickar gör det en mycket enkel sökning i Google utan att visa oss reklam. PFör att spara data måste du aktivera ett alternativ i systeminställningarna. Detta laddar webbsidorna på ett mycket mer grundläggande sätt och visar bara det viktiga innehållet.

Google Go kan ersätta Google-appen utan problem, även om du kanske saknar vissa funktioner. Kom ihåg att denna applikation inte ersätter Google Chrome, företagets webbläsare, utan är en lättare version av Google-applikationen, där vi också kan söka eller ladda ner saker. Den här versionen är perfekt om du inte har en hög mobil datahastighet eller om din enhet är en mellannivå eller nybörjarenhet.

Via: Google.

Relaterade artiklar

Back to top button