Google Foto har lagt till nya alternativ i webbversionen

Medan de flesta av de nya funktionerna i Google Photos är fokuserade på dess app, försummar den inte webbversionen eftersom den tillåter användare att redigera och organisera sina bilder direkt från mobilgalleriet.

Om du använder webbversionen för att bläddra i ditt Google Foto-bibliotek, ladda upp innehåll från din dator eller organisera dina album, kommer du att se två nya avsnitt.

Nya alternativ för att hantera dina filer i Google Foto

Google Photos lägger till två nya alternativ på webben som gör det lättare att hitta visst innehåll.

En av dem är fliken “Utforska”, som samlar de flesta av Google Foto-kategorierna för att organisera alla foton och videor vi laddar upp till plattformen. I Google Fotos webbversion kommer du att se filer som har markerats som favoriter eller nyligen tillagt innehåll.

Å andra sidan kommer alla skapelser du har sparat, som collage, videor, animationer, att vara framför dig. Om du bara vill söka efter kategori, vill du använda det här avsnittet eftersom det filtrerar dina filer efter innehållstyp. Det finns filter som skärmdumpar, videor, bilder som lagts till med PhotoScan.

Den här fliken visar också avsnitt baserat på ditt innehåll i Google Foto; till exempel fotogrupper som tar hänsyn till platserna du besöker, personerna som visas på bilderna och till och med vad Googles algoritm upptäcker.

Du kommer att upptäcka att den här nya “Utforska”-fliken som lagts till i webbversionen erbjuder dig samma sak som “Sök”-delen av Google Foto-appen. Så om du föredrar att redigera dina foton och videor från webben kommer du att dra nytta av detta nya alternativ.

Och ett plus till webbversionen med den här uppdateringen är att en genväg har lagts till för att gå till “Favoriter”. Dessa ändringar av Google Foto rullas redan ut till alla användare.

Relaterade artiklar

Back to top button