Google Assistant eller Alexa kommer att vara assistenterna ombord på LG G6

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Assistant eller Alexa kommer att vara assistenterna ombord på LG G6

Spekulationerna om LG G6 börjar komma mer och mer på agendan: vi vet dock ganska välhårdvara som vi borde hitta på smartphonen, men på sidan programvara kommer det nyheter?

Tja, det verkar som LG gör affärer med Google och/eller Amazon att integreras inom LG G6 en av de två virtuella assistenterna tillverkade av företagen i fråga, alltså Assistent Och Alexa. Fallet Alexa det är verkligen intressant, faktiskt LG redan integrerad Alexa i andra kategorier av hemprodukter (t.ex. smart-TV), så i det här fallet skulle användarupplevelsen göra ett stort steg framåt och förena flera produkter av samma under en enda assistanstjänst varumärke.

Fallet Google Assistant men det är gåtfullt: bara enheterna Pixel i själva verket borde de kunna komma åt den här virtuella assistenten. Om ryktena om detta samarbete visar sig vara verkliga, LG G6 skulle bli den första icke-Pixel smartphone utrustad med Google Assistantdock måste vi vänta med att upptäcka denna nya smartphone, men under en mycket kort tid.

Relaterade artiklar

Back to top button