Google är redan redo för ankomsten av Xiaomi Mi 6X, och inte ens priset verkar vara en hemlighet (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google är redan redo för ankomsten av Xiaomi Mi 6X, och inte ens priset verkar vara en hemlighet (foto)

Presentationen av Xiaomi Mi 6X saknas väldigt lite, men uppenbarligen rykten de kommer inte att sluta förrän det officiellt avtäcks. Inte bara det, utan Google är ännu längre fram, eftersom den har satt in Mi 6X inuti officiella webbplats Android.com.

Vi får inte mycket information från den officiella Google-webbplatsen: it skärm Det kommer vara 6″den Bagge kommer att uppgå till 4 GB (ingen 6 GB därför) och internminne kommer att vara av 32 och 64 GB (ej 128GB). Android 8.1, fingeravtrycksläsare närvarande och NFC saknas. Slutet. För att hitta den gå till den här länken och sök efter Mi 6X i sökfältet.

Istället saknades information angående prisoch de kom just idag: källan indikerar 1 799 CNY (dvs. 230 €) för versionen 4GB + 64GB och 1 999 CNY (dvs. 260 €) för 6GB + 64GB. Vi har precis berättat att Googles webbplats rapporterar 4 GB RAM: vem kommer att ha rätt? Det får vi veta om ett par dagar.

Relaterade artiklar

Back to top button