Goda nyheter för Huawei P20 Pro: 960fps videoinspelning kommer snart

Note: We hope you enjoy reading this article: Goda nyheter för Huawei P20 Pro: 960fps videoinspelning kommer snart

Den senaste toppen av sortimentet från Huawei har utan tvekan förvånad över den utmärkta kvaliteten på sin fotografiska sektornutropad till den bästa någonsin av DxoMark. Dagens nyheter bekräftar ytterligare denna egenhet: Huawei P20 Pro kommer snart att få, genom en officiell uppdatering, möjligheten att registrera sig 960 fps video och andra förbättringar av programvaran för kamerahantering.

Det kinesiska företagets enhet har redan fått en uppdatering som syftar till att introducera nyheter för videosektorn och den som planeras av Huawei inom en snar framtid borde vara ännu mer specifik i denna mening: videoinspelning med 960 fps (som Galaxy S9 och vissa enheter Sony Xperia) kommer också att resultera i möjligheten att spela in video i slow motion @ 720p. Den senare funktionen innebär att begränsning för att spela in videor på upp till 0,1 sekunder, vilket motsvarar ungefär 5 sekunders superlångsam uppspelning. Uppdateringen vi pratar om kommer också att införa några ändringar i gränssnittet som är dedikerat till zoommed nya gester.

För tillfället vet vi inte när Huawei kommer att släppa den här uppdateringen för sin topp i sortimentet, om du får den innan vi vet ordet av, tveka inte att rapportera den till oss via det vanliga formuläret.

Relaterade artiklar

Back to top button