glashögtalare med snygg design och 360° ljud –

Elegant ljud

Med en design som fortsätter att behålla de tidlösa egenskaperna hos sina föregångare, har denna nya LSPX-S3 en bärbar design som gör att den går obemärkt förbi var som helst i hemmet. Även om den här högtalaren snarare borde skryta med detta, eftersom tack vare dess ljusläge är låter dig skapa en mild belysning som flimrar som ett ljus, en funktion som syftar till att koppla av och skapa en mysig atmosfär samtidigt som vi spelar vår favoritmusik.

Totalt blir det Ljusstyrka 32 som vi kan anpassa med en touchsensor inbyggd i kroppen, även om vi även kan låta ljuset lysa i takt med musiken genom att kunna välja mellan 4 olika ljuslägen.

Kristallklart ljud

Sony LSPX-S3 ljushögtalare

Precis som med tidigare generationer är det främsta kännetecknet för denna högtalare att den har en design som levererar fantastisk ljudkvalitet. För att göra detta använder den Advanced Vertical Drive-teknik, som använder tre enheter och en plexiglasstruktur för att vibrera hela strukturen och sprida ljud överallt.

Detta uppnår 360 grader Återgivning som ger mycket tydliga höga frekvenser, vilket lämnar låga frekvenser för en 46 mm driver med en passiv kylare gömd i basen.

Som vanligtvis är fallet med högtalare av den här typen, om du har en andra enhet, kan du ställa in din stereo från den officiella appen, så att du har ett par mycket vackra och originella dekorativa ljus, samt ett fantastiskt ljudsystem.

Lyx till hands

Sony LSPX-S3 ljushögtalare

Det officiella priset för denna nya LSPX-S3 högtalare är 350 euro , så vi ställs inför en något mer rimlig summa jämfört med de 600 euro som den tidigare versionen kostade. Med tanke på dess design och fantastiska prestanda är prislappen jämförbar med den för alla andra högkvalitativa högtalare som Sonos eller den numera nedlagda HomePod, men Sony har lyckats sticka ut med en design som är praktiskt taget samlarbar. …

Enheten kommer att börja säljas i augusti, så inte innan vi kan lägga vantarna på den. Med hänsyn till det goda intrycket som den föregående generationen lämnade oss, är vi helt övertygade om att den här versionen kommer att ge många anledningar till att prata.

Relaterade artiklar

Back to top button