Glaset på OnePlus 6 är inte “det vanliga glaset”, ord från Pete Lau (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Glaset på OnePlus 6 är inte “det vanliga glaset”, ord från Pete Lau (foto)

Pete Lau, vd av OnePlus, utnyttjade företagets forum för en lång “förklaring” om tillvägagångssättet för design som antagits under de senaste åren av hans team, vilket i slutändan ledde till skapandet av OnePlus 6.

OnePlus har alltid behållit ett visst utmärkande drag, särskilt på baksidan av sina smartphones, med en exakt krökning och en gemensam horisontlinje. DE material men de har förändrats.

Trots det mycket uppskattade sandsten initial, den metall det var då att föredra av skäl av robusthet och soliditet, och nu är det tur glas. Pete Lau vet mycket väl att det verkligen inte är “en upptäckt”, men han är övertygad om att “tolkningen av ett välbekant material” som ges av OnePlus 6 kommer att bli en vinnare.

Tanken bakom dess design är i själva verket att förmedla “en känsla av värde“och en”premium handkänsla“, och fördelarna med glas framför metall är många i denna mening. Speciellt sättet på vilket glas” förvandlas “under olika ljusförhållanden är en särskilt intressant utmaning.

OnePlus designteam har testat vidare 70 olika glasprototyper innan du väljer “rätt”. Dessutom tillade företaget 5 lager beläggning gjord med nanoteknik, en första i smartphoneindustrin (vanligtvis 3). De ytterligare skikten tjänar faktiskt till att ge större intryck av djupvilket de mest krävande användarna säkert kommer att uppskatta.

Pete Lau delade också en rendering av smartphonen, som du kan hitta nedan, men innan han tänkte på en lila färg (så är smartphone-profilen, vilket är osannolikt), fokusera bara på talet reflexervilket vi tror är vad denna delbild skulle vilja belysa.

Med alla dessa lokaler, kort sagt, är vi mer och mer nyfikna på att skaka OnePlus 6 med händerna, eller ännu hellre att placera den på ett bord och leka lite med ljuset. Vi kommer att prata om det i recensionen.

Relaterade artiklar

Back to top button