Gionee slår sitt rekord: här är den nya tunnaste smartphonen i världen (foto)

Om det du letar efter i en smartphone finns dimensioner (mer än) som ingår, namnet Gionee det kommer förmodligen inte att ringa nytt för dig: tills nyligen tillverkades den tunnaste telefonen i världen (Elife S5.5, endast 5,5 mm tjock) av detta företag.

För några veckor sedan dök det upp en bild på webben som antydde att Gionee ville slå sitt eget rekord, och det gjorde den verkligen.

LÄS ÄVEN: Gionee anspelar på en ny tunnaste smartphone i världen

Den nya modellen heter Elife S5.1 och som för sin föregångare indikerar de två siffrorna i namnet tjockleken: dimensionerna på denna smartphone är faktiskt bokstavligen rekordstora: 39,8 × 67,4 × 5,15 mm.

Något tjockare i ytterligheterna (av skäl som säkerligen har att göra med storleken på ljudjacket och microUSB-ingången) är skärmen något mindre än sin föregångare (4,8 tum jämfört med tidigare 5 tum), precis som upplösningen har sjunkit från 1080p. vid 720p. Enheten har fortfarande en fyrkärnig processor Snapdragon 400 klockad till 1,2Ghz, 1GB RAM och 16GB icke-expanderbart internminne.

Den bakre kameran är 8MP och Android 4.3-versionen är anpassad med det proprietära Amigo 2.0-gränssnittet (som du kan njuta av i det andra galleriet nedan).

Gionee Elife S5.1 kommer att säljas i Kina från september till ett pris som ännu inte har meddelats: under tiden kan vi beundra den i all sin skönhet i denna (oändliga!) serie av bilder.

Gionee Elife S5.1

Relaterade artiklar

Back to top button