Gionee Marathon M5 mini: liten till namnet, men inte i batteri (förhoppningsvis i pris!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Gionee Marathon M5 mini: liten till namnet, men inte i batteri (förhoppningsvis i pris!)

Gionee Marathon M5 mini är en smartphone som bara delvis hedrar sitt namn. Det är en 5 tum IPS (kan vi definiera en 5 tums “mini”?) Med HD-upplösning (720 x 1 280 pixlar) och SoC MediaTek MT6580 med 2GB av Bagge och 16 GB av utbyggbart internminne.

Det som inte är mini är batteri: väl 4 000 mAh, vilket i kombination med upplösning och CPU borde garantera utmärkt självständighet. På den fotografiska fronten har vi 8 och 5 megapixelsensorer, medan anslutning det garanteras av det vanliga Wi-Fi-, Bluetooth-, GPS- och 3G-nätverket: tyvärr, ingen LTE.

LÄS ÄVEN: Gionee Marathon M5 Lite är ännu mindre än Lite i Indien

För att komplettera bilden rapporterar vi storlek: 143,5 x 71 x 9,6 mm och OS: Android 5.1 Lollipop med gränssnitt Amigo UI 3.1 (- infoga här ett skämt om namnet -).

Synd för bara två element: det första är att smarttelefonen verkar ha utformats specifikt för den nigerianska marknaden (men detta kommer inte att hindra de vanliga tredjepartsåterförsäljarna från att ha den på listan), och det andra är att vi gör det. vet inte ännu prisvilket dock utlovas ekonomisk.

Om du ser det framför oss, ge oss en visselpipa i det vanliga kontaktformuläret.

Relaterade artiklar

Back to top button