Gillar du inte hacket på Nokia X6? Inga problem, nu kan du dölja det (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Gillar du inte hacket på Nokia X6? Inga problem, nu kan du dölja det (foto)

Sedan den dök upp på iPhone X har skåran blivit föremål för debatt. Diskussioner som ökade i takt med att den nya lösningen spred sig till Android-världen. Vi kommer inte att stanna här för att spåra historien, men enligt vår uppfattning är det en stor procentuell sannolikhet för det vi kommer att minnas 2018 som “the year of the notch”. Nagg ja, hack absolut inte, hack kanske men bara om det är litet osv. etc. Vi gjorde också en undersökning om det.

Faktum är att flera smartphones har anammat denna kontroversiella lösning, och HMD står i kö med den allra senaste Nokia X6. Bara för det polariserande status för skåran Men olika lösningar har dykt upp med tiden: det som inte kan elimineras kan åtminstone döljas. Essential startade och nu verkar HMD följa efter också: om du har en Nokia X6 och du vill inte se det där irriterande hacket med nästa uppdatering kommer du att kunna dölja den.

Faktum är att flera bilder från Kina cirkulerar på Internet, som visar en nytt gränssnittsvisningsalternativ. Vi har inga andra detaljer, men det verkar som att utrullningsuppdateringen inkluderar andra förbättringar av användargränssnittet och möjligheten att radera SMS med ett svep åt vänster. Håll utkik då vi meddelar dig så snart det finns mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button