Genom Wind’s Telephone Included-erbjudande kan du ta med dig Huawei P20 och P20 Pro hem

Note: We hope you enjoy reading this article: Genom Wind’s Telephone Included-erbjudande kan du ta med dig Huawei P20 och P20 Pro hem

Wind erbjuder de nya toppsmarttelefonerna HUAWEI P20 och HUAWEI P20 Pro, med formeln ‘Phone Included’, för kunder med uppladdningsbar sim och prenumeration, även med moms. Ett tydligt och bekvämt erbjudande, i linje med varumärkets “Smart Value for Money”-positionering, ett solidt val för familjer.

Speciellt kan Wind-kunder köpa HUAWEI P20 med ett förskott på 99,90 euro och med en månadsbetalning på 10 euro, medan toppmodellen, HUAWEI P20 Pro, är tillgänglig med 5 euro mer per månad. Dessutom, med köpet av dessa nya smartphones, i läget “Telefon inkluderad”, ingår ytterligare 10 Giga varje månad för ditt mobilerbjudande, giltigt för 30 förnyelser.

HUAWEI P20 Pro är världens första smartphone med trippelkamera, tillverkad i samarbete med Leica, som använder artificiell intelligens för att säkerställa perfekta resultat varje gång. De tre sensorerna på 40 MP, 20 MP och 8 MP möjliggör en överlägsen fotografisk kvalitet för ljusstyrka, definition och kromatiskt djup. 5X hybridzoom låter dig också fokusera på även de mest avlägsna motiven. HUAWEI P20, å andra sidan, har en ny Leica dubbelkamera, med 12 MP och 20 MP sensorer, som kan optimera fotografisk prestanda även i svagt ljus.

Relaterade artiklar

Back to top button