General Mobile 8 Go: här är en av de första smartphones med Android Go (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: General Mobile 8 Go: här är en av de första smartphones med Android Go (foto)

Inte ens tid att meddela den troliga presentationen av de första enheterna med Android Go till nästa Mobile World Congress att vi omedelbart kan ge dig kandidaten att gå till historien som den första någonsin: General Mobile 8 Go kommer att vara, enligt en källa till Android Authoritypresenterad kl MWC med Android Go.

Vi kan visa dig, i vår Galleri nedan, även den första påstådda bilder av denna enhet, som presenterar ett tekniskt blad helt i linje med filosofin för Android Go: den kommer att integrera en skärm från 5,03 tum Formfaktor LCD 18:9 (720 x 1440 pixlar), en processor MediaTek 6739 stöds av en 1 GB av RAM, 16 GB internminne, a 3500 mAhkommer den bakre kameran att vara singel från 13 MP och den främre från 5 MP.

Nästa GM 8 Go bör också integrera en Fingeravtryck på baksidan, ljudhögtalaren längst ner och uppenbarligen kommer att baseras på Android Oreo 8.1 Gå upplaga.

Vi har ingen ytterligare information för att bekräfta källan, men dessa är definitivt de flesta betong- som någonsin nått oss om enheterna baserade på Android Go, efter ryktena om Micromax och Nokia 1. Vi får se vad som händer och om de bekräftas i Barcelona.

Relaterade artiklar

Back to top button